У Ланчинсьому ліцеї імені Юрія Шкрумеляка  з 09 грудня по 13 грудня 2019 року проходив «Всеукраїнський тиждень права».

  З метою розуміння учнями своїх прав та обов’язків було проведено ряд тематичних заходів .

 Учні 7-А класу спільно із шкільними  бібліотекарями Климко Л.Ю., Микитишин М.П. та вчителем права Білавичем Д.М.  провели інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри»  та визначили переможців.

Вчитель права Гресько В.О. провів «Турнір правознавців» з учнями

11-Б класу.

           Учні 10-Б класу  разом з класним керівником Іваночко М.В. долучилися до проведення Тижня права. Вони провели захід на тему «Правовий КВК», який спонукав учнів орієнтуватися у життєвих ситуаціях.

          Практичним психологом Бойчук Н.М., соціальним педагогом Боднарчук Г.В. з учнями 8-Б класу було проведено тренінг «Мої права – моє багатство».

     13 лютого в  Ланчинському ліцеї у приміщенні актової зали відбулася зустріч правоохоронців з ліцеїстами 8-11 класів, які ознайомили з кримінальною відповідальністю неповнолітніх за вчинені злочини, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб, нагадали дітям  основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність та як їх уникнути. Працівники поліції дали змістовні відповіді на запитання, які виникали у учнів під час зустрічі.