Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Розпочинається другий день щорічної конференції "Стратегічний розвиток та інвестицій" м. Київ, участь в якій бере селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович.
Сьогодні для учасників конференції передбачається робота в групах. Разом з Maksym Burdavitsyn, експертом з надання послуг місцевого самоврядування програми Dobre та Войцехом Одзімеком, заступником директора регіональної філії Фонду розвитку місцевої демократії ( FRDL ) Польща будуть обговорюватися питання Як послуги місцевого самоврядування можуть покращити потенціал громади для економічного розвитку.

Проведення щорічної конференції "Стратегічний розвиток та інвестиції" для партнерів Програми DOBRE стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.
USAID Ukraine - USAID Україна