В рамках співпраці Програма DOBRE з громадами Прикарпаття сьогодні в м.Івано-Франківськ розпочався навчальний дводенний тренінг "Практичні питання підготовки бюджету ОТГ на 2020 рік та середньострокового бюджетного планування". Участь у тренінгу беруть начальник-головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності Романюк Тетяна та головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та фінансів Данилюк Мар’яна Ланчинської  ОТГ.

 

Організація тренінгу "Практичні питання підготовки бюджету ОТГ на 2020 рік та середньострокового бюджетного планування" для об’єднаних територіальних громад Прикарпаття партнерів Програми DOBRE стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.