Фото без опису

 

17 жовтня о 10:00 у прес-центрі Українського кризового медіа-центру  відбулася презентація результатів оцінки фінансового управління 75 громад-партнерів USAID DOBRE. 

Учасником даного заходу став селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович. 

 Під час круглого столу обговорено ряд питань:

  • Які зміни відбулися у фінансовому управлінні на місцевому рівні внаслідок децентралізації;
  • Кращі практики фінансового управління найбільш фінансово спроможних та прозорих громад; 
  • Як посилити фінансову дисципліну та спроможність громад, які законодавчі зміни для цього необхідні. 

Окрім того, під час заходу  представлені наступні кроки, які програма DOBRE здійснюватиме, щоб покращити фінансовий менеджмент у громадах та залучити громадян до нагляду за бюджетними коштами.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.          

Презентацію результатів оцінки фінансового управління 75 громад-партнерів USAID DOBRE можна завантажити нижче.

Завантажити