Фото без опису

10.10.2019  проведено громадські слухання щодо  проєктів   містобудівної документації, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3, а саме:

      1.Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (для спорудження і облаштування оглядової вежі та відпочинкової зони) в урочищі «Жбир» села Добротів Ланчинської селищної ради ОТГ.    

      2.Детальний план території по вулиці Незалежності в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гасько Юрій Михайлович житель селища Ланчин вулиця Ф.Іваночка,19).

      3.Детальний план території по вулиці Українська  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Кухарчук Галини Михайлівни житель селище Ланчин вулиця Незалежності,139/6).

           На громадських слуханнях було присутніх 35 осіб. В результаті обговорення вищезазначені детальні плани проєктів містобудівної  документації були погоджені одноголосно та будуть винесені на затвердження позачергової 20 сесії Ланчинської селищної ради ОТГ.