Фото без опису

 

Із безлічі професій на Землі,

Які вже є, яких ще будуть вчити, -

Є головна, як віщий, сущий хліб,

І назва цій професії – Учитель!

 

 Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
          Відбулося таке свято і в Ланчинській ОТГ 4 жовтня 2019 року. В актовій залі будинку культури селища Ланчин зібралися представники педагогічних  колективів, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Чудовий настрій і заряд енергії отримали педагогічні працівники від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

З вітальним словом виступив заступник селищного голови Іванішак В. І., начальник  відділу освіти, сім’ї та молоді – Микитин А. В. За високий професіоналізм, сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди Дня вчителя грамотами селищного голови та профспілкового комітету нагородили працівників закладів освіти  Ланчинської ОТГ.

Професія педагога – одна з найбільш складних і відповідальних, але разом з цим, і вдячних. Учитель вкладає всю душу в учнів і є провідником у світ нових знань. Нелегка праця викладача гідна великої поваги. Спасибі за те, що сієте в душах дітей зерна мудрості і доброти. Нехай цінує вас керівництво, поважають колеги, розуміють учні і дуже люблять рідні та близькі люди!