21 вересня 2019 року в селі Добротів Ланчинської ОТГ відбулося святкування 571-ї річниці Дня села. Свято проходило біля сільського будинку культури на новоствореній вуличній сцені.

Захід розпочався з вступного слова голови Ланчинської селищної ради – Поповича Володимира Васильовича, який привітав всіх жителів та гостей села Добротів з річницею Дня села, та побажав розквіту та процвітання, а також мирного неба. Далі, з привітаннями та молитвою,  виступили почесні отці Михайло Слободян та Роман Гринів. Після офіційної частини всіх присутніх вітали, концертною програмою,  творчі колективи установ Ланчинської ОТГ, а саме: клубу села Середній Майдан, клубу села Вишнівці, Народного Дому селища Ланчин, Ланчинської дитячої музичної школи, клубу села Добротів, гімназії села Добротів. Також участь у концерті взяв хор церкви Положення пояса Пресвятої Богородиці села Добротів.

Святкування Дня села супроводжувалось численною кількістю жителів села Добротів та інших населених пунктів Ланчинської ОТГ. 

Після закінчення святкової програми, ГО «Нові ініціативи» та Молодіжна рада Ланчинської ОТГ організували кінотеатр під відкритим небом.

За фінансової підтримки Ланчинської селищної ради ОТГ, у будинку культури села Добротів, саме до Дня села, було закінчено косметичний ремонт залу приміщення, відновлено одяг сцени, картини,  підлогове покриття, а також споруджено вуличну сцену, для проведення масових заходів на подвір’ї  закладу.

Ланчинська селищна рада ОТГ дякує працівникам культури, освіти, апарату селищної ради, які взяли участь у організації та проведенні концертної програми, та долучилися до цього заходу, бо тільки разом ми зможемо добитися результату, та змінити нашу державу. Слава Україні!    

Фото без опису