Фото без опису

День знань - особливе свято!

 

Другого вересня 2019 року в усіх закладах загальної середньої освіти Ланчинської ОТГ відбулось свято Першого дзвоника. Розпочали новий навчальний рік традиційно – з урочистої лінійки.

Перший дзвоник є великим та славним святом. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. Адже, День знань - особливе свято! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам – до своєї другої домівки – у школи та вузи. Цей день завжди найбільш хвилюючий для першокласників, які з цікавістю та захопленням вперше переступають шкільний поріг. Вони гордо виходили на шкільну лінійку з старшокласниками, розказували віршики, співали пісеньки. Педагоги та батьки вітали учнів з радісним, добрим та величним святом.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!