Шановні мешканці Ланчинської громади 30.07.2019р. о 9.30  в приміщенні Добротівського відділення Ланчинської селищної ради ОТГ відбудеться 2-га консультаційна зустріч щодо обговорення проекту документу  "Стратегія розвитку Ланчинської об’єднаної територіальної громади на 2019-2027 роки", на яку запрошуються всі бажаючі.

Етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування Стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду до 2027 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги.

Стратегія нашої громади якнайшвидше потрібна нам і для реалізації конкретних проектів на найближчі 3 роки починаючи вже із 2019 року із залученням коштів міжнародної технічної допомоги, зокрема Програми DOBRE.

Після врахування Ваших пропозицій Стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію селищної ради для затвердження.

Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань Стратегії, надсилайте до 11 серпня 2019 року на e-mail:04354545@mail.gov.ua   Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на інтернет-сторінці громади та в будинку селищної ради. Зверніть, будь ласка, увагу на те, що розглядатимуться лише ідеї, подані на формулярі.

Місце прийому пропозицій на паперових носіях: 78455 вул.Шкільна,3 селище Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області . Також за цією адресою Ви можете отримати консультації.

Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу особи, яка їх подає.

Щиро запрошую! Прошу також поширити інформацію про дані консультації серед усіх зацікавлених осіб.

 

Голова громади                                                           Попович Володимир Васильович