13 червня відбулися урочисті святкування з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника. В усі часи професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок – зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний  дар – дар  життя.

    На свято запрошені медики, які працюють у всіх закладах охорони здоров’я Ланчинського куща та ветерани праці.

    Було все: квіти, грамоти, матеріальне винагородження, подарунки  від селищного голови Ланчинської ОТГ Володимира Поповича та депутата обласної ради Юрія Голінея. В своїх виступав вони наголосили, що праця медичного працівника не можлива без самовідданості, милосердя та високого патріотизму, прояви якого зараз дуже важливі для нашої Батьківщини.

    Ведучі – Андрій Микитин та Марія Попович наголосили, що медики і в будні і в свята стоять на варті життя і здоров’я людини. Саме їх високий професіоналізм, чуйність і доброта є найважливішими у зміцненні здоров’я нашої нації.

   На свято завітав головний лікар Делятинської лікарні Володимир   Кухтарук  з  привітаннями  та  подарунком  від  медиків-сусідів.

     В мереживі перепліталися  дзвінкі голоси Михайла Іванішака та      Христини Михалчук, Наталії Яремчук та Тетяни Демянців, Марії Цюрак та Віталія Мацюка, Василь Цюрак та ансамбль «Сонет». Хорошого настрою додав виступ-сюрприз «маленьких лікарів» та гумористичні сценки.

     З Днем професійного свята своїх підлеглих прийшли привітати спеціаліст з питань охорони здоров’я та соціального захисту Ланчинської селищної ради ОТГ Михайло Сопилюк, головний лікар КНП Центру первинно-медикосанітарної допомоги Ланчинської селищної ради ОТГ Ірина Тодорів та головний лікар Ланчинської міської лікарні Степан Гресько.

    Від імені ветеранів медичної служби виступала Ліна Матвіївна Урбась, яка працює в Ланчинській міській лікарні понад  сорок років і є представником медичних  династій нашого селища.                   

     В сценарії використовувалися вірш та пісня Марії Яновської у виконанні Марії Іваночко, Олесі Іваночко та сестер – Оксани і Тетяни Мацюк.      

       Свою матусю  та всіх медсестер нашого селища вітає Ольга Зубко.

Приймали  участь у концертній програмі і брати Малярчуки – Роман та Володя.

 

     Є така професія – здоров’я  охороняти. Цій почесній професії медики присвятили все своє життя і за це їм  шана   народу   і   повага.

Фото без опису