Фото без опису

Прийміть щирі вітання із Днем молоді!

Молодість – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це – час випробувань, творчого натхнення, становлення, любові, професійного вибору, час, що безперечно вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Сьогодні молодь – це покоління креативних людей, які активно підтримують інноваційні ідеї у демократичних перетвореннях, що відбуваються у державі та нашій громаді.

Cаме вам, юнакам та дівчатам, жити і творити в Україні, з тим щоб вона зайняла гідне місце серед розвинених європейських держав світу, а громада вийшла на вищий рівень місцевого врядування. Для цього у більшості з вас є все: бажання працювати, міцні і ґрунтовні знання, здорова амбітність, прагнення йти вперед і перемагати, навіть у складних життєвих обставинах. Ви, молоді, часто показуєте приклад іншим в тому, як найсміливіші плани і мрії завдяки вашій добрій волі та ініціативності втілюються в життя і примножуються.

З нагоди свята бажаю вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити все те до чого ви прагнете, будьте соціально активними, вірними своїм переконанням і громадянській позиції. Зичу вам добра і щастя, успіхів у досягненні поставлених цілей та життєвого оптимізму!

 

Слава Україні!

Героям слава!

 

      З повагою, селищний голова Володимир Попович!