У Добротівській бібліотеці відбулося вшанування пам?яті Героїв Небесної Сотні та наших земляків-героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну.

Бібліотекарі нагадали присутнім на заході, користувачам бібліотеки, учням 5-А, 5-Б, 6-А класів Добротівської гімназії про те, що минає ось уже п?ята річниця від тих трагічних подій на майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують своїх синів і дочок, діти ? батьків. Пролита кров зобов?язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Дуже уважно, із сумом і болем  присутні вислухали масовий захід. Крім цього заходу, було організовано інформаційний стенд «Небесна Сотня ? це герої нашого часу»  та книжкову викладку літератури «Ви першими стали за гідність, за волю».

Загалом захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній демократичній, правовій державі. Почуте і побачене під час зустрічі-вшанування викликало щирі почуття в учасників. Захід завершився хвилиною мовчання та запаленням свічки.

Герої не вмирають, вони завжди будуть в наших серцях!

Слава Україні! Героям слава!