Різдво...Це коли оселя наповнюється пахощами хвої і різнокольорові мерехтливі вогники сяють на ялинці. Дітвора з нетерпінням чекає намріяних подарунків, коли дорослі і малі поринають у казкову феєрію свят. Щоб глибше пізнати звички і традиції святкування Різдвяних свят в рідному селищі, керівник гуртка Наталія Балабан запропонувала гуртківцям "Літературної творчості" завітати в дитячу бібліотеку на фолькльорні посиденьки "Колядують зорі на Різдво". Наталія Яремин привітала гостей з різдвяними святами і розповіла про традиції святкування Різдва в Україні. Цікаві розповіді про звичаї святкування в рідному краї "Трьох Празників" підготували бібліотекарі Марія Дем'янчук і Галина Захарчук. В теплій і затишній обстановці гості весело із піднятим настроєм колядували і щедрували, бажаючи присутнім та один одному добра, миру і здоров'я.

Як гідні нащадки своїх предків, ми повинні знати і шанувати наші  традиції. Для читачів підготували вікторину "Знавці Різдвяних звичаїв". Ствердні відповіді на запитання були достименним доказом обізнаності та ерудованості дітей. Вони виявились справжніми знавцями!

 За Величальну коляду "Добрий вечір тобі, пане, господарю" бібліотекарі пригостили колядників солодкими смаколиками. Веселі щедрівки, які звучали в дитячих серденьках з особливим трепетом сповнювали радістю всі присутніх . Емоцій і позитиву не позичати.

    Різдво сповнює людей добром, любов'ю, вірою. Радіймо Різдву і теплу його світла!