Фото без опису

10.01.2019 року після закінчення 14 (позачергової) сесії Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання відбулася зустріч селищного голови Володимира Поповича, заступників селищного голови з новообраними депутатами Середньомайданського старостинського округу М.Яворським, М.Ясніковським, В. Блонським та в.о.старости  О.Бевзюк.

Під час зустрічі обговорено проблемні питання щодо проведення ремонту автомобілної дороги загального користування місцевого значення 0090101 «Богородчани-Ланчин» на ділянці Ланчин-С.Майдан. Зокрема наголошуємо, що ця дорога знаходиться в аварійному стані, на всій протяжності дороги глибокі рвані ями, водовідвідні канали замулені. Прогортання снігу, розчищення дороги та підсипання не проводиться, у зв’язку з чим відсутнє автомобільне та автобусне сполучення сіл Вишнівці, С.Майдан та Глинки з центром громади в селищі Ланчин.

Голова громади Володимир Попович повідомив, що звернувся з листом до Івано-Франківської ОДА щодо вирішення даної проблеми та очікує на особисту зустріч з головою ОДА.

Крім того, на нараді обговорено питання утримання та ремонту приміщень бюджетних установ, освітлення вулиць Середньомайданського старостинського округу.

Сторони підтвердили готовність до співпраці для вирішення проблем громади.