Фото без опису

Фото без опису                   Фото без опису          

 

10 січня 2019 року під головуванням селищного голови Володимира Поповича відбулась 14 (позачергова) сесія Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.

Участь у сесії взяли керівники навчальних закладів, керівники відділів апарату, працівники виконавчого апарату селищної ради, в.о. старост.
Розпочалась 14 сесія Ланчинської селищної ради ОТГ з виконання Державного Гімну України та молитви «Отче Наш» у супроводі фахівців хорового мистецтва. 

Урочисто заколядували та привітали присутніх учні та вчителі Ланчинської музичної школи.

Голова селищної виборчої комісії Андрушко Наталія Лук'янівна представила депутатів обраних на додаткових виборах 23 грудня 2018 року від сіл Середній Майдан, Вишнівці та Глинки,  голова громади вручив  посвідчення, а депутати виголосили та  прийняли присягу посадової особи органів місцевого самоврядування. Селищний голова привітав депутатів та побажав їм плідної праці на користь громади.

 Головуючий ознайомив присутніх з матеріалами порядку денного сесії, який 11 питань. Серед основних питань які затвердили депутати:

  1. Про внесення змін до складу депутатів у зв’язку із додатковими виборами депутатів 23 грудня 2018 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії № 9-1/2017 від 30.11.2017р «Про затвердження переліку постійних комісій та персонального складу комісій».
  3. Про внесення змін до рішення сесії № 16-2/2017 від 21.12.2017р «Про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Ланчинської селищної ради ОТГ»
  4. Про реорганізацію Середньомайданської сільської ради шляхом приєднання до Ланчинської селищної ради ОТГ
  5. Про затвердження Статуту Середньомайданського ліцею
  6. Про внесення змін до Статуту Добротівської гімназії.
  7. Про план заходів на 2019 рік з відзначення в Ланчинській ОТГ державних, національних свят, вшанування пам’ятних дат національно - визвольної боротьби та видатних діячів культури і мистецтва.
  8. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019р.
  9. Про внесення змін до регламенту ради.
  10. Про уточнення залишку коштів бюджету селищної ради ОТГ станом на 01.01.2019року.
  11. Різне

В результаті своєї роботи депутати одноголосно ухвалили  рішеняя з усіх питань порядку денного.