Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Добігає до кінця старий рік, і настає казкова новорічна пора, яка залишає позаду всі негаразди.

Цього року за сприяння селищного голови В. Поповича малеча громади отримає гостинці від святого Миколая. Подарунки будуть передані діткам 1-4-х класів по школах,  дошкільняткам в дитячому садочку та дітям сиротам. Всього подарунки отримає 541 дитина. Дорадно, що в цей не легкий для всіх час знаходяться люди котрі створюють казку та повертають віру в свято.

Разом з тим, сьогодні святий Миколай відкриває нам двері в чарівну казку вервички Різдвяних та Новорічних свят. Сьогодні в парку ім. Ю. Шкрумеляка відбулися святкові урочистості з нагоди дня св. Миколая а також відкриття різдвяної шопки та ялинки.

19 грудня в кожен дім приходить світле свято, яке з нетерпінням чекають всі дітлахи. Це свято Миколая Чудотворця. Святий Миколай вважається покровителем сімей, дітей, родинного затишку. Існує давня традиція писати листи Миколаю зі своїми побажаннями. Тому малеча так чекає його приходу. Кожна дитина просить щось своє, але з віком розумієш, що суть цього свята – допомога тим, хто цього потребує, любов та добро.