СІМЕЙНИЙ ВЕЧІР

«З РОДИНИ ЙДЕ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ»

Ведуть в життя дороги і стежини

І  день новий над світом устає

Ну що ми в цьому світі без родини,

Вона одна нам сили додає.

Фото без опису

     Саме таким прекрасним віршем 22 травня в Ланчинській бібліотеці  для дорослих  розпочато сімейний вечір, приурочений Міжнародному        дню сім’ї.

    Традиційна українська сім’я складається з людей трьох поколінь.     Старші – дідусь, бабуся – передають свій досвід молодшим – своїм   дітям, внукам, навчають як на світі жити. І  тому на цей захід ми  запросили саме таку родину. Родину з трьох поколінь, родину добрих і    щирих людей, яка може бути взірцем для всіх родин. В цій сім’ї      кожен  відчуває  захист,  підтримку,  допомогу   і  розраду.

Фото без опису

     Перше покоління – це Катерина Іванівна та Дмитро Дмитрович Дяченки,   в яких народилося 5 дітей і Марія Василівна та Юрій Олексійович   Іваночко, в яких  - 3 дітей. Ці бабусі невтомні трудівниці, берегині домашнього вогнища.

SDC14132   Друге покоління : Марія  та Михайло, які стали прикладом для вісьмох своїх дітей. Мати – добра, щира і ніжна, батько – людина сильної волі. Третє    покоління – це діти, онуки. На святі були присутні сини Володимир та Роман і дочка Марина, яка з трепетом, ніжністю та любов’ю прочитала поезію, присвячену бабусям, мамі, батькові та подарувала їм квіти. Приємним дарунком для всієї родини              прозвучали пісні «Про Україну», «Про маму», «Про батька» у виконанні    Тетяни  Дем’янців  та  Наталії    Яремчук.    

          Ведучі сімейного вечора Марія Попович та  Любов Дутчак побажали щасливій родині   здоров’я, добра, щастя на довгі літа та заспівали їм «Многая літа».

    Метою нашої зустрічі було зачерпнути водиці із джерела роду  нашого, звернутися до народної мудрості, вчитися по ній шанувати батьків своїх, що життя нам подарували і рідну землю, до якої приросли корінням. Захід  доповнила книжкова виставка «З Днем Родини».Всі члени даної родини є активними користувачами нашої бібліотеки.  Це ще раз підтверджує, що    добра, розумна книга та сімейне  читання об’єднують людей,  вдихають щиру любов у людські стосунки.