Фото без опису

 

Відповідно до рішення сесії Ланчинської селищної ради ОТГ селищний голова 08 жовтня 2018 року звернувся до Коломийської міської ОТГ щодо укладання угоди між Ланчинською селищною радою ОТГ та Коломийською міською ОТГ на обслуговування місцевою пожежною командою Ланчинської селищної ради ОТГ території сіл Саджавка та Кубаївка Коломийської міської ОТГ, які нараховують 1067 домогосподарств з пропозицією щодо передбачення коштів у бюджеті на 2019 рік для фінансування вказаної угоди.

Станом на 11 грудня 2018 року (прийняття бюджету Коломийської міської ОТГ на 2019 рік відбудеться 13 грудня 2018 року) Коломийська міська ОТГ не надала згоди на укладання вищевказаної угоди.

У разі не укладання такої угоди щодо обслуговування МПК Ланчинської селищної ради ОТГ села Саджавка та Кубаївка Коломийської міської ОТГ будуть виключені із оперативного плану ДСНС по обслуговуванню місцевою пожежною командою Ланчинської ОТГ з 01.01.2019р.

Принагідно нагадуємо що відстань між дислокацією пожежної команди Ланчинської ОТГ та центром села Саджавка складає 2 кілометри, а центром села Саджавка та міста Коломия - 21 кілометр.