ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

вул Берегова, 24, м. Івано-Франківськ, 76019, код ЄДРПОУ 40309088 тел. 51-13-89, факс 51-13-92,

ifdergprod@vetif.gov.ua

 

03.10.2018 р.                                                    

Відповідальним за роботу офіційних

веб-сайтів райдержадміністрацій

 

Головам територіальних громад

Івано-Франківської області

 

З метою інформування громадськості та доведення до широкого загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій  та територіальних громад),  подаємо наступну актуальну інформацію.

 

            Відбувся всеукраїнський практичний семінар

«Землеробство – продовольча, економічна та екологічна безпека України»

 

Фахівці Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в області  2 жовтня 2018 року   прийняли участь у роботі всеукраїнського практичного семінару «Землеробство – продовольча, економічна та екологічна безпека України», котрий відбувався на базі Івано-Франківського коледжу ЛьвівськогоФото без опису НАУ та філії ПрАТ  «Зернопродукт МХП» «Перспектив».

       У ході роботи учасники семінару ознайомились з основними напрямками розвитку аграрного бізнесу в Україні і ризиками для екологічної безпеки та охорони родючості грунтів, котрі виникають у процесі інтенсифікації сільськогосподарського виробництва.

       Учасникам семінару наголошено на необхідності чіткого дотримання вимог  Закону України  «Про насіння та садивний матеріал», використання, у процесі виробництва, як інтенсивних так і ресурсозберігаючих технологій, підтримки вітчизняної селекції сільськогосподарських культур, створенні « Переліку сортів, придатних для вирощування в умовах Івано-Франківської області». Бережливе ставлення до землі, раціональне сільськогосподарське виробництво дозволить  зберегти природні  ресурси для майбутніх поколінь.