Ланчинська громада  успішно пройшла перший етап відбору до участі у програмі DOBRE! За результатами розгляду заявок наша громада увійшла до числа фіналістів. Ми показали, що маємо мотивацію розвиватися, розуміємо виклики, які стоять перед нами. Зараз нам залишилося зробити останній крок до перемоги у відборі – провести збори громади. 

Ланчинська ОТГ вирішила організувати збори мешканців для презентації перших проектів 11 вересня о 14.00. На зборах повинні бути представлені усі ключові групи населення громади. простим і швидким в реалізації, приносить видимі результати.

Ідею проекту має підтримати переважна кількість мешканців громади. Проект може стосуватися будь-якої сфери життя громади. Фінансування проекту складатиметься з двох частин: максимально 10 000 USD від програми DOBRE (70%), 4 200 USD – внесок  самої громади (30%). Внесок громади може бути фінансовим і негрошовим (роботи, ділянки, приміщення), походити як з бюджетних, так і з позабюджетних джерел.

Мета DOBRE – створити можливості зростання та розквіту ОТГ і, водночас, мотивувати та бути моделями для інших громад, які працюють над об’єднанням.

Запрошуємо для участі у зборах зацікавлених осіб.