В рамках реалізації програми створення належних умов для відпочинку та заняття молоді спортом за рахунок коштів обласного та районного бюджетів раніше було придбано та передано для Ланчинського ліцею ім. Шрумеляка тренажери, які відповідають світовим стандартам і навіть мають міжнародні сертифікати якості, та відповідають вимогам законодавства України. Запропоновані тренажери рекомендовані Національним університетом фізичного виховання і спорту України як такі, що сприяють підвищенню рівня фізичної підготовки і зміцненню здоров’я для різних вікових груп населення – від підлітків до людей похилого віку.

 

       Нещодавно завершено встановлення спортивних споруд у Добротівській та Ланчинській гімназії, а цього тижня і в Ланчинському ліцеї ім. Ю.Шкрумеляка. Вчора  селищний голова  Володимир Попович особисто перевірив  якість монтажу спортивних споруд, та випробував кожен із них.

         «Велика справа зроблена, бо це пропаганда здорового способу життя. Спорт – це теж культура і розвиток дитини. У ньому пізнають дружбу і суперництво. Треба дбати про дітей, шоб вони були дужі, – це в нас тепер головне, бо останнім часом спорт сильно занедбали. Здоровий дух – це здорова нація, а здорові діти –  успішна громада » - зазначив Володимир Попович.