Фото без опису

27 серпня 2018 року відбулося засідання позачергової десятої сесії сьомого демократичного скликання Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади під головуванням селищного голови ОТГ Володимира Поповича. 

  До сесійної зали на пленарне засідання прибули 21 із 26 депутатів Ланчинської селищної ради  ОТГ. Крім того, в роботі сесії взяли участь, заступник голови селищної ради ОТГ Василь Іванішак та заступник голови селищної ради ОТГ Михайло Гресько, директор ТОВ «Ланчиненергобуд»

В.М. Палагнюк.

   На розгляд сесії було винесено ряд питань порядку денного, які пройшли попереднє обговорення на Дні депутата засіданнях постійних комісій селищної ради. Основним серед яких, про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій  (будівництва та обслуговування об’єктів відновлюваних джерел енергії) по вулиці Ф.Іваночка в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області та передачу в оренду, ставки орендної плати.  Рішення сесії з даного питання прийнято одноголосно.