Фото без опису  

31 травня   розпочав свою роботу позаміський заклад відпочинку та оздоровлення дітей «Перлина Придністров’я», у який заїхало понад 100 дітей з усієї області, в тому числі  9 дітей пільгових категорій з Ланчинської ОТГ, які нещодавно повернулися додому, а ще 13 дітей очікують на початок III зміни ( 12.07  - 01.08. 2018 р. )

З дітьми були проведені   цікаві подорожі і пригоди, майстер-класи та спортивні змагання, свята та концерти, кінофільми та прогулянки на катері по річці Дністер. Все це зробило відпочинкову зміну для них незабутньою, а кваліфіковані педагоги були найкращими наставниками протягом зміни.

Табір розташований в чарівній місцині на березі річки Дністер поблизу села Михальче, в самому серці Дністровського каньйону. Неповторності і унікальності цьому куточку надають мальовничі ландшафти, круті скелясті береги, густий могутній ліс, унікальні травертинові скелі. Територію табору з однієї сторони омивають води Дністра, з інших трьох оточує чудовий мішаний ліс. Це прекрасна можливість добре відпочити та набратися сил, це незабутні враження і спілкування з однолітками, збагачення свого кругозору.

Фото без описуФото без описут  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису