Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Кожну третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника.  Святкують його не тільки лікарі та медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів. Слова  подяки за невтомну працю  медиків Ланчинської громади, напередодні їх професійного свята, висловив голова Ланчинської селищної ради Володимир Попович.

– Насамперед хочу подякувати вам за вірність, за високий професіоналізм, чуйність, теплоту сердець, особливо за здоров’я, яке повертаєте, – сказав Володимир Попович. – Бажаю кожного дня бачити лише посмішки ваших пацієнтів.

З метою відзначення медичних працівників за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника вперше Почесними грамотами Ланчинської селищної ради об'єднаної територіальної громади нагородили медсестер Сербенюк Т.М., Христан Л.В. та реєстратора Андрушко Л.В. центру первинної медико-санітарної допомоги Ланчинської селищної ради ОТГ.