Фото без описуФото без опису

Літо в бібліотеці – свято щодня !

 

 

Фото без описуКанікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Добротівська бібліотека запрошує всіх малюків та їхніх батьків провести з нею літо. Бібліотека має широкі можливості для того ,щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Бібліотечні працівники підготували програму літніх питань «Сонячні промінці на книжковій сторінці», яка допоможе дітям спілкуватись, розкривати свої можливості

та приховані таланти, відпочивати та розвиватись.

Бібліотека підготувала для вас цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини. Вас зустріне галявина веселих витівок «Настрій на УРА! Літня ігротека «Читай, думай, грай»! У бібліотеці створено розважально-пізнавальний простір «Світ читальної сімї та ігровий куток «Іграшковий Чудо-острів»! Тут  все літо можна читати книги, малювати, гратися і ще багато чого.

За рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, з урахуванням шкільної програми та позакласного читання, бібліотекою розроблені рекомендаційні списки читання «Що читати влітку»!

А ще бібліотека оголосила з 1 червня конкурс «Найкращий читач літа-2018»! Це справжній читацький марафон з декількома номінаціями. Конкурс продовжуватиметься до 31 серпня. Всі учасники конкурсу будуть відзначені, отримають призи і подарунки.

 

Цікавих Вам зустрічей у бібліотеці.

 

Зав. бібліотекою  Микитишин Л.С.

Фото без описуФото без опису