Фото без описуФото без описуФото без опису

 

11 червня  2018 року голова Ланчинської селищної ради ОТГ Володимир Попович та заступник селищного голови Василь Іванішак взяли участь у програмі звітної конференції за результатами реалізації концепції «НОВЕ ОБЛИЧЧЯ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ОЧИМА МОЛОДІ ВНЗ».

За ініціативою Ланчинської селищної ради ОТГ розроблено проектну ідею щодо створення  облаштування на Добротівській горі  кемпінгу та оглядової вежі з метою створення туристичної інфраструктури. Ворота в  Карпати зі сходу відкриваються на межі с. Добротів Ланчинської ОТГ.

Усього на заході було презентовано 8 проектних ідей для прикарпатських громад, серед яких проект «Облаштування оглядової вежі у Ланчинській ОТГ». Проект презентував  Владислав Сак студент університету Короля Данила спільно з Івано-Франківським Центром розвитку місцевого самоврядування створеного за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Голова  Ланчинської селищної ради ОТГ Володимир Попович схвально оцінив презентований проект та висловив готовність  реалізовувати його на практиці