Коріння родини можливо походить із селища Ланчин

Коріння родини можливо походить із селища Ланчин

Сьогодні, 29.03.2019 року, на запрошення голови Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області Володимира Поповича, відбулася зустріч з керівником консультативної місії ЄС в Україні – Кястутісом Ланчінскасом. Підставою для такої зустрічі є ймовірність того, що коріння Його родини можливо походять із селища Ланчин. За попередніми даними, в ранні роки прізвище родини могло бути «Ланчинський» або «Ланчинська». Відповідно до архівних даних, записів, зроблених царською владою, родина прибула в маленьке Литовське містечко Жежмаряй в 1795 році з «Іноземної країни» і можливо із Ланчина.

Перша розколяда об’єднаної територіальної громади  «З колядою ідем» в Добротові

Перша розколяда об’єднаної територіальної громади «З колядою ідем» в Добротові

3 лютого 2019 року в Добротові відбулася Перша розколяда об’єднаної територіальної громади «З колядою ідем». Маємо надію, що захід котрий започаткований з ініціативи голови Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади В. Поповича та масово підтриманий громадськістю приживеться та принесе нові плоди в майбутньому.

Флешмоб «Колядуймо разом» в Добротові

Флешмоб «Колядуймо разом» в Добротові

16 січня 2019 року в с. Добротів відбувся флешмоб «Колядуймо разом». Захід став продовженням ІІ щорічного свята котре вже стало традиційним в нашій громаді.