Фото без опису

Відкритий фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Революція пісенності»-2024 організований Донецьким обласним навчально-методичним центром культури -

завершився! Майже 300 учасників першого туру та 107 - другого туру, гурти та солісти демонстрували свою майстерність у трьох номінаціях: «Популярна музика», «Рок-музика», «Авторська пісня». Вокалісти від 7 до 80 років виконували народні, популярні, рок-композиції та власні пісні, які оспівують нашу рідну землю та незламний український народ!

Цього року конкурс активно підтримала вся Україна. Волинська, Рівненська, Полтавська, Чернівецька, Черкаська, Івано-Франківська, Львівська, Хмельницька, Київська області були гідно представлені учасниками!

Дуже тішимось та пишаємось, що володарі ГРАН-ПРІ – НАШ Народний аматорський вокальний ансамбль «Сонет» Ланчинського Народного Дому, керівник – Оксана Гасько!  Результат клопіткої праці та любові до української пісні!

Щиро дякуємо організаторам за Вашу працю у такий не легкий час! А також за можливість бути почутими і познайомитися з творчістю всіх учасників, талановитих та творчих людей! ОСОБЛИВІ СЛОВА ПОДЯКИ - членам почесного журі фестивалю-конкурсу за кропітку та професійну роботу та високу оцінку!

Та найперше вдячні нашим ЗАХИСНИКАМ лише завдяки Вам, ми співаємо українською, популяризуємо українське і живемо в Україні! Мріємо про мирну Україну і про відвідування таких фестивалів очно, а не онлайн. Хай мрії збуваються, а наші захисники будуть здорові і під Божою опікою  А ми будемо і надалі старатись і творити на славу неньки України та рідного краю!  Хай наша українська пісня і надалі лунає по всій Україні, та за її межами - прославляє наших Героїв і додає всім нам сил та наснаги у цій тяжкій боротьбі!

Фото без опису