Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

від 09.10.2024р. №  84 /02.1-05                                                      селище Ланчин

Про скликання позачергової 

тридцять п’ятої сесії 

Ланчинської селищної ради

Відповідно до пункту 8 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 2.3.5. Регламенту Ланчинської селищної ради скликати 11 жовтня 2024 року о 14:00 годинізасідання позачергової тридцять п’ятої сесії VIIIдемократичного скликання із таким питанням порядку денного:

1.Про внесення змін до рішення сесії від 19.12.2023 № 1046 «Про бюджет Ланчинської селищної територіальної громади на 2024 рік».

2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, включаючи об’єкти оброблення відходів, зокрема із енергогенеруючим блоком урочище Ділок селища Ланчин площею 3,000га.

3.Про передачу КП «Карпати» в постійне користування земельну ділянку 3,000га для розміщення та експлуатації основних, підсобних ідопоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, включаючи об’єкти оброблення відходів, зокрема із енергогенеруючим блоком урочище Ділок селища Ланчин.

4.Різне.

 

Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                                           Надія ДАНИЛЮК