Фото без опису

Сьогодні вже ніхто не сумнівається, що тотальна цифровізація є загальним трендом розвитку людства. Цифрова грамотність низку навичок, від розуміння налаштувань конфідеційності в інтернеті до створення надійних паролів.

11 вересня в Ланчинській міській бібліотеці для дорослих, яка є Хабом цифрової освіти, в рамках проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти» проведено консультативну інформацію цифрової безпеки «МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ВСІХ І ДЛЯ КОЖНЬОГО». Медіаграмотність – саме те навчання, що може убезпечити нас від цих негативних впливів. Провідний бібліотекар Любов Дутчак під час навчання учасниці Тетяни Попович звернула увагу відвідувачки на критичне мислення, вміння аналізувати інформацію і власний медіапростір, розрізняти та виявляти пропаганду, фейки.

Переглянувши освітній серіал «Персональна кібергігієна» на платформі «Дія. Освіта», Тетяна навчилася створювати безпечний пароль та вміє тепер захистити свою приватність у мережі.

Відвідувачка Хабу цифрової освіти - Христина Михальчук отримала індивідуальну консультацію «Ділове спілкування в електронній пошті».

Електронна пошта – офіційний та ефективний засіб спілкування. І електронна адреса – це ваше обличчя. Тому Христині було вкрай важливо навчитися правильно оформляти ділову переписку, тому що це потрібно для роботи, де вона працює. Усі поради консультанта Хабу Любові Дутчак, як заповнювати поле КОМУ, ТЕМА, та як прикріплювати файли, документи та фото взяла собі на замітку. Впевнена, що тепер буде відправляти тільки грамотні ділові листи.

#Хаби_цифрової_освіти

#Здобуття_цифрових_навичок

Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association

@ula.org.ua

@UNDP in Ukraine / ПРООН в Україні

@SwedeninUA