Фото без опису

Ланчинська міська бібліотека для дорослих продовжує діяльність в рамках проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти». Постійно проводяться навчальні консультації для відвідувачів.

6 вересня провідний бібліотекар Любов Дутчак розповіла учням ліцею про Хаб цифрової освіти, про освітні платформи - «Дія.Освіта», Діти пройшли реєстрацію на платформі та взяли участь в профорієнтаційних тестах. Пройшовши їх Оля та Анжела отримали ряд професій, які їм підходять.Після тестування ліцеїсти мали змогу переглянути на платформі освітні серіали про вибір професії. Це серіали - "Аналітик з кібербезпеки" та "Фармацевт".

Цього дня відбулася іще одна індивідуальна консультація з користувачкою Наталією Яремин.Вона звернулася до нас за допомогою в користуванні сервісом " Tabletki.ua" Навчилася онлайн знаходити необхідні ліки , які є в найближчих аптеках та бронювати їх

Хаб цифрової освіти – це місце, куди може завітати кожен громадянин, безкоштовно отримати доступ до платформи «Дія. Освіта» і пройти навчання з цифрової грамотності.

Запрошуємо всіх бажаючих підвищити свій цифровий рівень в Ланчинську міську бібліотеку для дорослих.

#Хаби_цифрової_освіти

#Здобуття_цифрових_навичок

Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association

@ula.org.ua

@UNDP in Ukraine / ПРООН в Україні

@SwedeninUA