Фото без опису

Сьогодні день, коли вшановують Героїв

Які своє життя за волю віддали.

Ідем до вас… Час рани не загоїв

Односельчани – України вірнії сини!

©️Любов Голіней Іванюк

Сьогодні в Ланчині всією громадою зібрались біля могил наших Героїв односельчан, щоб помолитись за їхні душі та вшанувати невмирущу пам’ять всіх загиблих Героїв України!

Всечесні отці Василь і Тарас відправили панахиду та у словах промови закликали людей пам’ятати ціну, яку заплатив кожен Герой і щоденно згадувати їх у молитвах🙏🏻

До слова запрошена голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк, низько вклонилась всім матерям та рідним залиблих Героїв, а також вручила їм пам’ятні книги про всіх Героїв нашої громади, котрі ціною власного життя боронили нашу батьківщину.

Книгу підготували: Марія Яновська, членкиня літературної студії «Бистрінь», наша талановита односельчанка та Марія Попович, провідний методист КЗК «Центр культури і дозвілля» Ланчинської селищної ради.

Дякуємо авторам за вашу працю, адже переглядаючи фото мужніх Героїв, перечитуючи рядки кожного вірша-посвяти, спогади рідних - не маємо права забути подвиги Героїв нашої громади, та будемо показувати книги нашим дітям та онукам.

Ведуча заходу – провідний бібліотекар Ланчинської міської бібліотеки для дітей Любов Дутчак.

Модератор заходу – директор КЗК Оксана Гасько.

Окрема подяка Оля Голіней за квіти на могили Героїв.

Нехай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі🇺🇦

Перемагає той, хто пам’ятає!

Вічна пам’ять нашим Героям!

Слава Україні!