Фото без опису

 

Шановні медичні працівники!

 

У переддень професійного свята медиків з великою повагою і вдячністю вітаю з Днем медичного працівника, усіх причетних до свята!  Хочу висловити щиру подяку за  Вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я за надію,  людяність та співпереживання. Ваші щирі серця і теплі руки відновлюють радість життя, дарують віру у зцілення.

Нині, в надскладних умовах війни, Ви стоїте на варті життя і здоров’я наших захисників та мирних жителів. Хтось із Вас відзначає це свято на фронті, хтось в тилу. Але всі Ви робите шляхетну справу, самовіддано виконуєте складну та надважливу роботу. Ми пишаємось Вами, ми щиро вдячні Вам за роботу!

Бажаю Вам не лише з незмінним успіхом дбати про здоров'я нашої громади, а й неодмінно берегти своє. Нехай довге життя порадує Вас щасливими моментами, приємними подіями та вдячними людьми.

Бажаю, щоб Ваші надії і мрії збувалися. Щоб радість від заняття улюбленою справою приносила натхнення і добробут. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку!

Перемоги та мирного неба всім нам!

З повагою, від імені громади,

селищний голова Надія ДАНИЛЮК