Фото без опису

День Української Державності було встановлено 2021 року згідно з указом президента України Володимира Зеленського (від 24 серпня 2021 року), а вперше відзначили у 2022-му.

Спочатку датою обрали 28 липня- у день пам'яті київського князя Володимира Великого та День Хрещення Русі-України, але у зв'язку з переходом Православної церкви України на новоюліанський календар, дата змістилася на 13 днів раніше. Тому тепер 15 липня- свято Української Державності.

З нагоди цього дня в Середньомайданському сільському клубі відбувся майстер клас по виготовленню «етновишиванки». Мета цього заходу полягає в тому, щоб ще більше привити «своє»і показати любов у цих роботах, які нагадують вишиванку.  Всім хочу подякувати ,хто прийшов, хто хоче розвиватися і навчатися чомусь новому. Дякую дівчаткам:Ілона Дужак, Юліана Андрусяк, Домініка Грицак, Антоніна Михалчук, Софія @Казюк, які не побоялися і спробували свої сили в створенні такої краси .

Не забувайте, що у нас війна і як ніколи потрібно зараз розвивати підтримувати свою державність у таких заходах,тож дуже прошу не ігноруйте, приходьте, щоб показати молодому поколінню свій приклад , свою не байдужість, щоб нам не було соромно перед своїми дітьми.

 Слава Україні! Героям Слава!