Фото без опису

Шановна Ланчинська громадо!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності!

Україна відзначає День Української Державності - у День Хрещення Київської Русі-України, саме тоді, коли вшановуємо пам’ять про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, який прийняттям у 988 році Християнства, засвідчив цивілізаційний вибір Київської Русі, спадкоємцями якої є Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна. Цього року День Української Державності ми вперше святкуємо - 15 липня.

Цей день – не просто святкова дата. Це пам’ять про ціле покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність!

Сьогодні, в умовах збройної агресії російської федерації проти України, перед нашою країною стоїть нелегке випробування, наш народ кров’ю виборює свою незалежність і суверенність.

Саме об’єднавши зусилля, ми зможемо зберегти незалежність та суверенітет держави, українську культуру та традиції, майбутнє рідного краю, майбутнє наших дітей!

Кожного дня ми наближаємо довгоочікувану перемогу і віримо, що зможемо раз і назавжди здолати ворога! Україна - сильна та єдина держава з багатовіковою культурною традицією та історією державотворення!

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює нас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України.

Разом ми сильні! Слава Україні! Героям Слава!!!

 

З повагою,

Селищний голова                                             Надія ДАНИЛЮК