Фото без опису

Вони мали б бути нашим майбутнім...

До Дня вшанування памʼяті дітей, які

загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України 4 червня Україна вшановує памʼять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації. Цей день є особливо важливим для кожного. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу, передати крик душі від страхіть, котрі довелося пережити і досі переживають безневинні дІти.

Війна торкнулася життя кожного маленького українця - забрала дитинство, позбавила захищеності, безпеки, домівок, батьків. Щодня й щоночі тисячі дітей страждають, перебувають у стресових ситуаціях. За час війни наші діти дуже швидко подорослішали: навчилися виживати в бомбосховищах, відрізняти звук ракети від літака, швидко прокидатися від звуків повітряної тривоги.

Кількість загиблих дітей вже понад 550. 1354 дитини отримали поранення, були скалічені. Ці цифри жахають!

Сьогодні ми не лише вшановуємо памʼять дітей, які стали жертвами війни з агресором. Сьогодні ми обіцяємо ніколи не забувати про них, памʼятати їх усміхненими, щасливими і безтурботними. Адже саме такими і повинні бути діти.

До Дня вшанування памʼяті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, Добротівська бібліотека 4 червня виклала фото-виставку дітей, які загинули і разом із учнями 9 класу Добротівської гімназії ми згадали трагічні дні ,які охоплюють зараз нас.Також всі разом помʼянули їх хвилиною мовчання, запаливши свічі пам’яті про них. В цей день кожен учень прийшов до бібліотеки з дитячою іграшкою, всі разом іграшки провідний бібліотекар Леся Микитишин передала Благодійній Організації « Янголи Миру Та Добра» представникові Марії Попович.

Свіча скорботи не згасне ніколи🕯️

Вірш пам'яті дітей, які загину від рук, куль окупантів, читає Леся Микитишин: https://fb.watch/svT2yOfwK_/