Фото без опису

Нині, як і сотні років поспіль, українці гинуть, виборюючи право бути вільними. Ми пам’ятаємо кожного хто поліг, та продовжуємо їхню боротьбу, щоб наша країна залишалась незалежною. З нагоди цього дня, на подвір'ї Середньомайданського ліцею, біля пам' ятних дощок відслужилася панахида Отцем Романом Богославцем, покладанням квітів до них та хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв. Староста Богдан Кінаш, з історичної точки зору, розповів походження цього дня.

Стоять з нами поруч живі… І назавжди живі у пам’яті. Нерозривна духовна єдність між ними. Єдина справа. Єдине завдання. Впали перші: підняли небо України високо-високо і тримають його. І інші стали лицарі до бою. Сотні, тисячі… Найбільш хоробрих знову взяло Небо. Їх у Середньомайданському старостинському окрузі три – це Микола Бевзюк, Сергій Михальчук, Іван Губаль. Поетеса з селища Ланчин - Марія Яновська написала вірші - присвяти нашим ВОЇНАМ, які читала (провідний бібліотекар) Надія Кухарчук.  

З композицією "Сильні Герої великої країни" з душевною щирістю виступили учні Середньомайданського ліцею.

Пісню "Чорні квіти" - викона керівник-адміністратор клубів Христина Михалчук.

А також перед урочистостями на території ліцею пройоов благодійний ярмарок на якому зібрали 8917 гривень на потреби воїнів односельчан. Щиро, щиро дякуємо всім, хто допоміг доповнити столи своїми випічками,  нашим магазинам, що теж вклали свій внесок, щиро дякуємо всім, хто своїми донатами збагатив нашу "баночку на ЗСУ" і всім, хто долучився до цього заходу.

Слава Україні! Героям слава!