Фото без опису

12 травня у Ланчинській громаді відбувся захід до відзначення Дня матері!

Розпочався захід з Державного Гімну України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв. З привітаннями для всіх матерів виступила голова селищної ради Надія Данилюк, а також разом із Дмитром Маковійчуком вручили квіти матерям та дружинам нашої громади, котрі втратили синів і чоловіків у цій жорстокій війні.

У концертній програмі взяли участь працівники та учасники гуртків усіх клубних закладів, активні читачі та працівники бібліотек громади – у їхньому виконанні для матусь звучали зворушливі вірші та пісні, повчальні сценки; колоритна «гуцулочка» від вихованців Ланчинського БДЮТ, творчі, музичні вітання для матерів подарували учні та викладачі Ланчинської дитячої музичної школи

Також проводився збір коштів на потреби наших воїнів-захисників, організовано ярмарок - дякуємо працівникам КЗК «Центр культури і дозвілля», а також працівникам апарату селищної ради за випічку та вироби ручної роботи, ученицям 7-Б класу Ланчинського ліцею, дякуємо за допомогу у продажі смаколиків. А також всім нашим підприємцям, котрі долучились до благодійності.

Зібрані кошти – 17 500грн будуть передані на комплектуючі матеріали для збору дронів.

 

Дорогі наші матері, бажаємо Вам добра, здійснення сонячних, материнських мрій і надій. Радості вам безмеж, вдячності від дітей, синівської любові і тепла! Хай Бог Вам дає сили та спокою, щасливої долі на рідній землі, здоров’я на довгі літа!

Нехай кожна мама, дитина якої боронить нашу Україну дочекається її з Перемогою, здоровою та не ушкодженою!