Фото без опису

Милосердний Боже, прихід Твого Сина на Землю змінив хід історії людства. Через Сина Ти уклав Новий Заповіт з людиною і кожен, хто увірує в Нього буде мати життя вічне. У Сині Ти показав Свою велику Любов до грішників і подав надію на Спасіння. Ця любов торкає до нині серця багатьох, спонукаючи до навернення.

Через Свого возлюбленого Сина Ти закликав вірних Тобі до милосердя, цей заклик чуємо і ми у цей теперішній час.

Отче небесний, визнаємо, що Милосердя – дар, що сходить з Висоти, від Тебе, Отця – Світла. Тож смиренно просимо Тебе, Милосердний Боже, благослови нас на ці духовні роздуми над хресним шляхом Твого Сина. Щоб сподобились ми пізнання Твоєї любові і, натхненні Твоїм Святим Духом, ревно творили діла милосердя, уподібнюючись до Тебе, нашого Милосердного Отця.

«Господи Ісусе, хочемо зараз піди з Тобою Хресною Дорогою. Ти дуже любиш мене, а я хочу бути біля Тебе. Не засмучуйся, що Твої учні покинули Тебе. "

"Діти неодмінно залишаться з Тобою"  під такою назвою пройшла Хресна дорога у трьох церквах Середньомайданського старостинського округу, яку читали вихованці клубів сіл Глинки, Вишнівці та Середній Майдан та керівник-адміністратор Христина Михалчук.

Щира вдячність дітям, за пройдену разом цю Хресну Дорогу.

Переглянути Хресну Дорогу:

https://www.facebook.com/100024303497341/videos/975340750865865/