Шановні жителі, керівники підприємств, установ, організації всіх форм власності, закладів освіти та культури

 Ланчинської територіальної громади!

 

          Відповідно до рішення виконавчого комітету Ланчинської селищної ради від 09.04.2024 року № 22 «Про проведення  щорічної всеукраїнської  акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території Ланчинської територіальної громади»,  запровадити з 10 квітня  30 квітня 2024 року на території Ланчинської територіальної громади щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та День благоустрою 18 квітня 2024 року.  

               

          Метою даного заходу є забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах громади, охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів, приведення до належного санітарного стану населених пунктів, зелених зон, місць відпочинку, прибережних смуг річок і водоймищ та виховання у населення бережливого ставлення до навколишнього природного середовища.

                          

         Закликаємо всіх долучитися до виконання даних заходів на території громади. Порядок в громаді починається з упорядкування території біля свого будинку, особливу увагу потрібно приділити кладовищам, дорогам та зонам відпочинку.

              

         Кожен повинен розуміти, що чистота наших населених пунктів залежить саме від нас. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми  спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.  

              

         Крім того наголошуємо про необхідність дотримання всіх заходів безпеки в умовах дії військового стану на території України,  встановлені нормативно-правовими актами уряду України, дотримуватися Правил благоустрою населених пунктів Ланчинської територіальної громади, відповідно до яких забороняється:

  • вивозити в невідведені для цього місця відходи, сміття, траву, гілки, деревину, листя тощо;
  • спалювати суху рослинність, розпалювати багаття та порушувати інші правила протипожежної безпеки.                        

           Також звертаємося до молоді нашої громади поставитися з розумінням та бути відповідальними, цінувати працю інших!

 

Дякуємо за розуміння!


Фото без опису