Фото без опису

Чи мало людей не охоче святкують Різдво, бо відчувають провину навіть за скромне свято. Але нам нема за що себе карати, ми всі нині працюємо задля перемоги-кожен на своєму фронті. Хтось захищає країну на передовій, хтось волонтерить,хтось донатить. Ми не маємо відчути провини, сорому або чогось такого. Це не ми розпочали війну-ми лише захищаємо свій дім.

Лиш той народ є непереможний, який вміє стати на коліна, перед ніжністю Божої любові, яка сьогодні нам відкривається у новонародженому Божественному дитяті. Бо ця радість походить не від землі, але з неба.

Прийміть радість, яка сьогодні спочиває на руках Пречистої Діви Марії, і поділіться нею. Нехай вона стане радістю всього нашого народу. Вітаю вас із цим святом, бажаю всім добра, гаразду, сили радості, Божого благословення в цьому новому році.

Добротівська бібліотека разом із читачами Швайко Анею і Кінашевським Тарасом долучається до свята відео сценкою « На Святий вечір» і давайте всі сьогодні попросим у цей Святий Вечір миру,любові і Божого благословіння.