Фото без опису

   21.12.2023 року відбулась робоча зустріч селищного голови Ланчинської селищної ради Надії Данилюк, заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Михайла Мельника із працівниками  Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, а саме заступником начальника відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, підполковником поліції Олегом Степаненком, інспектором відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області старшим лейтенантом  поліції Махом Дмитром та поліцейським офіцером громади Надвірнянського РВП капітаном поліції Василем Томином.

Фото без опису


   Під час зустрічі обговорили питання щодо взаємодії органів місцевого самоврядування із поліцією, а також налагодили партнерську співпрацю.
   Метою зустрічі було удосконалення ефективності роботи поліції щодо підтримання загального рівня правопорядку в населених пунктах громади, профілактичної роботи та якості реагування працівників поліції на заяви та повідомлення громадян.
   Основні питання які було обговорено на зустрічі : 
- встановлення камери автофіксації порушень ПДР на дорозі державного значення Т0905 Делятин — Раківчик, з метою дотримання правил та здійснення профілактики у сфері безпеки дорожнього руху.
- сприяння у виділенні додаткового транспортного  засобу для громади  та офіцера громади для забезпечення  порядку  і запобігання правопорушенням і злочинам у межах територіальної громади
   Під час зустрічі, обговорено роботу офіцера  громади та відзначено, що він реагує на звернення громадян та вживає відповідні заходи по вирішенню піднятих питань. Здійснює перевірку поведінки та способу життя облікових осіб: тих, що формально підпадають під адміністративний нагляд, які звільнилися з місць позбавлення волі та перебувають під адміністративним наглядом. Постійно проводить роботу щодо профілактики правопорушень та злочинів, пов’язаних з пияцтвом, дотриманням правил торгівлі алкогольними напоями, вчинення домашнього насильства, крадіжками, шахрайством, проводить перевірку дотримання правил дозвільної системи. На постійній основі проводить перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання.

   Керівництвом Ланчинської селищної громади було одноголосно визнано роботу офіцера громади протягом поточного року задовільною.