Фото без опису

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.

Повага до старших - одна з найважливіших цінностей людської моралі. Тож у нас є ще одна можливість згадати про свій обов’язок бути турботливими і милосердними до людей поважного віку, а також звернути увагу на їх потреби.

Зрілі роки – пора розквіту творчих сил, пора звершень, турбот про дітей та онуків.

З нагоди Міжнародного дня людей похилого та Дня вчителя 2 жовтня провідний методист КЗК Марія Попович та провідний бібліотекар Ланчинської міської бібліотеки для дорослих Любов Дутчак, з солодким подарунком відвідали вчителя, якій нещодавно виповнилося 95 років - Надію Пилипівну Мартинюк. Пані Надія дуже мудра та творча людина і тому нам, працівникам бібліотеки важливо, щоб творчий потенціал таких старших людей не загубився. За чашкою кави, під час приємного спілкування, ми записали з вуст Надії Пилипівни декілька власних коломийок про школу.

Сьогодні ми подарували хороший настрій людині, віддали свою повагу, шану, на яку вона заслуговує.

Нехай у кожної людини похилого віку осінь життя буде розписана яскравими фарбами, збагачена тільки веселими, приємними кольорами ! А ще дійсно буде ЗОЛОТОЮ !

Дякуємо їм за досвід, знання, вміння, мудрість!