Шановна громадо!


    Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Українці прекрасний, сильний, сміливий, розумний, талановитий народ. Непереможний… Ми готові боротися ціною власного життя, захищати свободу вибору, свободу слова та думки, рівність, повагу. А найголовніше – захищати рідну Україну.
   Революція Гідності остаточно перетворила український народ в Українську націю! І сьогодні під гаслом: «Вистояли на Майдані - переможемо у війні», наші Герої нищать московську нечисть.
   Українці перемогли у 2004 році, Українці перемогли у 2014 році. Українці перемагають у 2022 та переможуть у цій війні із російськими загарбниками.
    Бо українці – це нація переможців.
   Сьогодні вшановуємо всіх, хто зробили крок назустріч небезпеці. Хто поклав життя та здоров’я заради спільного блага. Заради нашої Гідності, Свободи та Державності.
   У таку скрутну хвилину ми повинні підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим ЗСУ, які звільняють українську землю від російських окупантів і роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави.
   Шановна громадо, зичу вам добробуту, родинної злагоди, мирного неба над українською землею та непохитної  віри в щасливе майбутнє Української держави.

 

Разом до перемоги!
Слава Україні!
Слава українським Героям!

 
Селищний голова                                                                                        Надія ДАНИЛЮК