Фото без опису

Дорогі вчителі!

Я хочу привітати вас з професійним святом і щиро подякувати від усіх жителів Ланчинської громади.

Цей рік для нас є особливо складним і саме ви, наші вчителі, працівники дошкільних закладів показали приклад багатьом, як завдяки своїй професійності швидко адаптовуватися до роботи в особливо складних умовах, в час війни.

Ще рік тому ми і приблизно не здогадувалися, які нас можуть очікувати випробування. Я дякую вам за те, що ви готові виконувати свою місію любити, виховувати і навчати дітей, попри всі складні обставини.

Був важкий період навчання онлайн під час коронавірусу. Ви змогли швидко переформатувати уроки і навчати дітей дистанційно. І коли ми почали звикати до звичайного навчання почалося широкомасштабне вторгнення окупантів, які принесли в нашу країну розруху, смерть і страждання. Ви були одними з перших, хто почав у школах збір гуманітарної допомоги, маскувальних сіток для наших воїнів. Ви своєю любов’ю, турботою, теплом огорнули сотні українців.

Я дякую вам, що ми почали цей навчальний рік і стіни шкіл знову наповнилися дитячими голосами. Дякую, що в хвилини тривог в укритті ви докладаєте максимум зусиль, щоб діти відчували себе комфортно і в безпеці. Адже саме ви, шановні педагоги, невтомно і наполегливо плекаєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Нині вам випало працювати з підростаючим поколінням у важкі часи воєнного стану в країні, але ви знаходите мудрі шляхи рішень у вихованні дітей та роботі на педагогічній ниві в цей час. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими майбутнього, справжніми українцями.

 Щиро бажаю вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України та громади в цілому. Миру Вам та вашим родинам, спокою та Божої опіки!

 

Селищний голова                                                     Надія ДАНИЛЮК