Фото без опису

      У соціальній мережі Фейсбук створена сторінка під назвою «Ланчинська правда» (бот), яка від січня 2022 року публікує матеріали, які закликають до розбрату у громаді, дискредитації дій влади, зневіру людей до влади у Ланчинській територіальній громаді. Також дописувачі даної сторінки ігнорують всі можливі принципи людяності по відношенню до працівників ради, депутатів та членів виконкому.

              *«Боти - найпримітивніший, проте, внаслідок величезного обсягу, ефективний інструмент. Це масовість, примітивні образи і тролінг, який спрямований ображати когось та чиюсь діяльність без видимих фактів.»

 

    Неодноразово працівники селищної ради писали та телефонували на дану сторінку і були одразу заблоковані. Тобто «правда» не хоче розказувати дійсно правду, а створює фейкові новини, які самі навіть не можуть прокоментувати.

    В Україні 24 лютого 2022 року почалася жорстока та кровопролитна війна, де кожен з нас бере безпосередню участь, у когось воюють рідні, хтось займається волонтерською діяльністю, але кожний вносить свою частку в перемогу. А дана сторінка тільки створює дописи та відео з метою ненависті у такий важкий час.

    Остання публікація, яка очорнює дії членів виконавчого комітету перейшла всі межі здорового глузду. До вашого відома виконком Ланчинської селищної ради приймає вирішення відповідно до чинного законодавства, а саме згідно постанови КМУ від 11 березня 2022 року № 252 виконкомам дозволено приймати рішення, які стосуються місцевого бюджету.

     З огляду на те, що частина депутатів селищної ради відсутні на території громади, сесію скликати в умовах воєнного стану не завжди вдається.

 

Залишаймось людьми при будь-яких обставинах. Ми завжди готові до діалогу.

 

Мирного неба над головою та перемоги!