Фото без опису

Шановні жителі селища Ланчин!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята — Дня селища.

День селища – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного селища є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ селища, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи селища – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне селище та підтримувати славетні традиції свого народу.

На жаль, через напад росії на нашу Державу традиційне святкування неможливе. Але після нашої перемоги над окупантом все обов’язково повернеться!

Війна внесла в наше життя свої правила, але я дякую всім мешканцям селища Ланчин за людяність та патріотизм до свого рідного краю.

Бажаю всім мирного неба, спокою та злагоди, добробуту, міцного здоров'я і родинного затишку. Нехай у кожній домівці панує піднесений настрій, а кожного мешканця береже Господь!

 

З найкращими побажаннями

Ланчинський селищний голова

Надія ДАНИЛЮК