Фото без опису Фото без опису 
Ланчинський Центр надання адміністративних послуг приймає документи на виготовлення закордонних паспортів та паспортів громадянина України у формі картки. Раніше про таке жителі громади могли тільки мріяти. Найближчий паспортний стіл - у районі, а потрібно туди поїхати та відстояти довгі черги. Сучасні ж ЦНАПи працюють для того, аби надати якісну послугу якомога наближено до споживача, 5 днів на тиждень і зменшити час в простояній  черзі. 

 

Паспортні послуги, які надає Ланчинський ЦНАП: 
1. Прийом документів на оформлення і видачу паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм; 
2. Прийом документів на оформлення і видачу паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм. 
Перелік необхідних документів для оформлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон: 
- паспорт громадянина України (для особи, яка досягла 14-річного віку та проживає в Україні).  
- оригінал свідоцтва про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави (у випадку, коли особа не досягла 14-річного віку). Якщо батьки або один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, також подається довідка про реєстрацію особи громадянином України (у разі оформлення вперше паспорта для виїзду за кордон із застосуванням засобів реєстру).  
- документ, що посвідчує особу законного представника та документ, що підтверджує повноваження законного представника (крім випадків, коли законним представником є один із батьків). Заява від одного з батьків (формується на місці). Обов’язкова наявність оригіналів паспорта громадянина України. У разі якщо ПІБ матері або батька не співпадають з свідоцтвом про народження, додатково надаються документи, що підтверджують факт зміни ПІБ (свідоцтво про шлюб, про розлучення, про зміну прізвища тощо).  
- довідку про присвоєння РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття.  
- при замовленні другого закордонного паспорта обов’язкова наявність раніше виданого закордонного паспорта або проїзного документа дитини (діючого, не діючого, оформленого на інше прізвище).  
- документи, що підтверджують сплату адміністративного збору (оплата здійснюється в банківських установах).  
- документи, які являються підставою для зміни транслітерації (раніше видані документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України дитини або батьків; документ, що підтверджує факт народження, зміни імені, видані компетентними органами іноземної держави та легалізованих в установленому порядку; тощо). 

 
Вартість виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки: 
 372 гривні (до 20 робочих днів), терміново (до 10 робочих днів) — 498 гривень
Оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон: 
адміністративний збір у розмірі: 733 грн., терміновий - 1085 грн. 
 
Нагадуємо, що придбання обладнання для видачі паспортних документів було придбано за надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.  Організація каналу конфіденційного зв’язку між центром і Єдиним державним демографічним реєстром, а також проведення первинної державної експертизи для отримання атестата відповідної комплексної системи захисту інформації, зареєстрованого в Адміністрації Держспецзв’язку за кошти місцевого бюджету.