УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

Надвірнянського району Івано-Франківської області

20 січня 2022 року                                                                                           селище Ланчин

 

Протокол №1    

                                           Позачергового засідання Комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Ланчинської селищної ради

 

Головував: - Мельник Михайло Васильович -  заступник селищного голови, голова комісії

Секретар комісії - Сьомко Мар’яна Степанівна.

 

Присутні: члени комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (за окремим списком) та запрошені особи.   

              

Порядок денний:

1. Розгляд протоколу№ 1 позачергового засідання  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 18.01.2022 року.

Слухали: Голову комісії Мельника Михайла Васильовича, який ознайомив присутніх з протоколом № 1 позачергового засідання  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 18.01.2022 року.  

 

2. Про стан поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS -CoV-2.

  Слухали: Тодорів Ірину Валентинівну, т.в.о. директора ЦПМСД Ланчинської селищної ради, яка доповіла про значне зростання кількості хворих на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS -CoV-2. Кількість позитивних тестів становить 2/3 від всіх проведених тестів. Крім того, наголосила про зростання захворювання на ГРВІ, у тому числі серед дітей шкільного віку. Протягом останнього тижня у громаді зареєстровано 27 підтверджених випадків захворювання на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS -CoV-2, 14 медичних працівників ЦПМСД Ланчинської селищної ради мають підтверджені тести на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS -CoV-2. 43 ПЛР тести подано на перевірку.

 

3. Про стан захворювання на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS -CoV-2 у закладах освіти громади

Слухали: Директора Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка, Дикан Тетяну Михайлівну, яка доповіла про  4 підтверджені випадки захворювання у працівників, а також про відвідування учнями закладу освіти, що становить 14,1%.

Директора Ланчинської гімназії Іваночко Надію Василівну, яка доповіла про 7 підтверджених випадки захворювання у працівників та 14,9 % відвідування учнями закладу.

Директора Добротівської гімназії, Майструк Любов Василівну,  яка доповіла про 3  випадки захворювання у працівників та 47% відвідування учнями закладу;

Директора Середньомайданського ліцею, Кухарчука Володимира Івановича, який доповів про  відсутність хворих працівників.

Керівника ЗДО «Ромашка» Спас Людмилу Іванівну, яка доповіла про 2 хворих працівників закладу.

 

З урахуванням інформації та обговорення комісією вирішено:

 

  1. У зв’язку із зростанням захворювання посилити  на території Ланчинської ТГ обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
  2. З 21.01.2022 року призупинити очну форму освітньо-виховного процесу в

Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка, Ланчинській гімназії та      Добротівській гімназії. Керівникам вказаних закладів освіти обрати спосіб організації освітнього процесу в межах академічної автономії.

  1. Відділу документообігу, кадрової, інформаційної та загально-організаційної роботи Ланчинської селищної ради оприлюднити даний Протокол на офіційному веб сайті громади та в мережі Фейсбук.
  2. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.

 

Голова комісії                                                                              Михайло МЕЛЬНИК

 

Секретар комісії                                                                          Мар’яна СЬОМКО