Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення ТВП та сміття, що надаються КП «Карпати» на 2022 рік»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється: проект рішення «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення ТВП та сміття, що надаються КП «Карпати» на 2022 рік» та аналіз його регуляторного впливу;

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є КП «Карпати». Поштова адреса: 78455, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, селище міського типу Ланчин, ВУЛИЦЯ ШКІЛЬНА, будинок 3. Електронна адреса: https://gromada.org.ua/mail/17164/

Проект рішення «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення ТВП та сміття, що надаються КП «Карпати» на 2022 рік» та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційній веб сторінці Ланчинської селищної ради в мережі інтернет: www. https://lanchynska-gromada.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту рішення приймаються на поштову або електронну адресу його розробника.

АНАЛІЗ регуляторного акта по ТПВ

Проєкт тарифи ТВП